ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ"

ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Τ/Φ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6972907050, 6974876511.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ HERNEST HEMINGWAY - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - 29/03/2014

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων "Τερψιχόρη"Hemingway_poster1, ανέβασε το Σάββατο 29/03/2014 στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου, την παράσταση "Ακολουθώντας των Hemingway". Ένα θεατρομουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον διάσημο Αμερικανό συγγραφέα Έρνεστ Χέμινγουέϊ. Εκατό χορευτές, μουσικοί και ηθοποιοί ταξίδεψαν μαζί του από τη Σμύρνη και τη Θράκη ως την Ισπανία και από το Παρίσι ως την Αβάνα.
Συμμετείχαν:
- η ορχήστρα "Grupo Buenaventura και Φίλοι" με τους 13 μουσικούς της.
- η Χορωδία της "Τερψιχόρης".
- 100 χορευτές της "Τερψιχόρης" που χόρεψαν Μικρασία, Θράκη, καθώς και ισπανικά, γαλλικά κουβανικά και αμερικανικά τραγούδια.
- 12 ηθοποιοί, μέλη και φίλοι της "Τερψιχόρης".
Η ιδέα, η καλλιτεχνική επιμέλεια και η σκηνοθεσία ήταν του δασκάλου της "Τερψιχόρης" Πάνου Διδάχου.
Η παράσταση ήταν το δημιουργικό αποτέλεσμα πολλών ωρών σκληρής εθελοντικής εργασίας και αποδοτικής συνεργασίας όλων των μελών της "Τερψιχόρης", υπό την καθοδήγηση των δασκάλων της, Γιώργου Γαλάνη , Γιώτας Μαλακού, Πάνου Διδάχου, Ειρήνης Νταλίπη, Κατερίνας Βούλγαρη, Αγάθης Παπανδρέου και Έλενας Χριστοδούλου.
Στην παράσταση παρέστησαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, πολλού περιφεριακοί και δημοτικού σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος θεατών που κατέκλεισαν την πλατεία και το φουαγιέ του θεάτρου.

Δείτε τις φωτογραφίες απο την παράσταση, εδώ.

Για να δείτε video's απο την εκδήλωση πατείστε περισσότερα.
 
Χ.Κ. Ζήρειας (Σαλέ)
ΧΚ ΖΗΡΕΙΑΣ